Social Media Recruitment
Aan de slag

Hired

Op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw vacature(s)? Worqplace ontzorgt u graag bij het invullen van openstaande functies. Met ons uitgebreide netwerk vol interessante connecties weten wij talloze geschikte kandidaten te vinden. Daarnaast zetten wij sociale media kanalen in voor het aantrekken van de juiste mensen. Denk hierbij o.a. aan Facebook-advertenties.

Uw vacature vandaag nog verspreiden via Social Media?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In Nederland gebruikt 97% van de bevolking tussen de 25 en 65 jaar regelmatig internet. Ook voor het vinden van een baan. Een sneller medium om op een vacature te reageren is er niet. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat de drempel om te reageren op vacatures via sociale media stukken lager is dan via andere kanalen. Worqplace doet regelmatig onderzoek op verschillende sociale kanalen om erachter te komen waar mensen in geïnteresseerd én gespecialiseerd zijn. Met deze kennis zorgen wij ervoor dat uw vacature bij de juiste doelgroep terecht komt.

Hoe werkt het?

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, zoeken we eerst goed uit welke middelen (zoals groepen en kanalen) het beste aansluiten bij uw vacature en de bijbehorende doelgroep. De vacature wordt vervolgens minimaal 30 dagen gepubliceerd.

Wat kost het?

Ervaring

Worqplace heeft al tientallen bedrijven succesvol kunnen helpen in hun zoektocht naar nieuw personeel. Bij Worqplace streven naar het beste resultaat voor alle partijen en doen daar alle inspanningen voor. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het succes van uw bedrijf!

Kantoor

EA Worqplace
Veraartlaan 12                    2288 GM Rijswijk ZH

IBAN: NL96INGB0009059256
KvK: 72433310

 

Contactgegevens